Over ons


Welkom bij Hydrofix, een jong en innovatief bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van waterdispensers voor smaakwaters. Hydrofix is gestart door een team met een jonge visie waarbij een passie voor sporten niet ontbreekt.
Ons motto, “Water is maar plattekes”, betekent dat we geloven dat water niet saai hoeft te zijn. We zijn ervan overtuigd dat het drinken van water net zo leuk en lekker kan zijn als het drinken van andere dranken zoals frisdrank en koffie.
We verdelen al een reeks gewone waterdispensers die je op een eenvoudige manier van plat, gekoeld en bruisend water voorzien. Deze producten zijn verkrijgbaar door contact op te nemen via info@hydrofixdrinks.eu.
Ons doel is om op termijn mensen te kunnen inspireren om meer water te drinken, gezonder te gaan leven en hen te laten genieten van de vele voordelen van dit natuurlijk product. Als je meer wilt weten over de producten of over ons bedrijf, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Missie


Hydrofix maakt water magisch, overal waar mensen samenkomen.

Visie


Door middel van aangepaste waterdispensers willen we een relevant gedeelte van de markt voor gearomatiseerde waters in Europa en het Midden-Oosten innemen. We hopen hierbij ons eerste mvp te lanceren tegen april 2023.

Maak kennis met het team


Bij Hydrofix zijn we trots op ons team, dat bestaat uit twee ambitieuze studenten bedrijfsmanagement met een jonge visie en twee jarenlange ervaren krachten.
Samen hebben we een nieuwe kijk op de wereld van waterdispensers ontwikkeld.
De jonge en frisse aanpak van Tarik en Dominique zorgt ervoor dat we voorop blijven lopen in een snel veranderende markt.
Philippe en Erik, onze krachten met jarenlange ervaring, versterken het team met hun uitgebreide kennis binnen de bedrijfswereld en de drankenindustrie.

De passie voor duurzaamheid en gezondheid heeft ons bedrijf geïnspireerd om nieuwe producten te ontwikkelen die niet alleen goed zijn voor het lichaam, maar ook voor het milieu.
Samen vormen wij een team dat zich inzet voor de hoogste normen van kwaliteit en service. We zijn trots op wat we reeds bereikt hebben en blijven ons inzetten om onze klanten te voorzien van de best mogelijke producten en diensten. We streven naar kwaliteit en een maximale ontzorging van deze basisbehoefte.

Image

Dominique Bleiman

Image

Tarik Remans

Image

Philippe Bleiman

Erik Booten

Informatie

Hydrofix is op een missie om mensen aan te zetten tot het drinken van meer water, overal waar ze samenkomen.

Als jij ook graag deel wilt uitmaken van dit verhaal, twijfel dan niet om ons te contacteren via info@hydrofixdrinks.eu