Assortiment

The Hydrofix one concept (Coming soon)

The Hydrofix one concept (Coming soon)

Hydrofix werkt hard aan het waarmaken van zijn missie: "water magisch maken overal waar mensen samenkomen". We zijn volop aan het werken aan een oplossing die niet enkel plat, gekoeld plat en bruisend water kan dispensen. Het toestel zal je de mogelijkheid bieden om drinkwater te verrijken met een vleugje fruit of kruiden! Je hoort het goed, gedaan met de uitspraak "water is maar plattekes".

Uitvoeringen
De Hydrofix ONE is een compleet countertop toestel zijn zonder externe bag in box smaken onder de kast, waardoor hij zelfs makkelijk in kleine kantoren of coffee corners geintegreerd kan worden. Met zijn touchscreen neemt hij een modern en strak design aan en past hij perfect in jouw kantooromgeving. 

Smaakwater
Dankzij de innovatieve microdoseringstechnologie van Hydrofix kan je kiezen of je de smaak eerder subtiel of net wat sterker wil, die je combineert met plat, gekoeld plat of bruisend water. We maken hierbij enkel gebruik van natuurlijke smaakstoffen. De smaken bevatten geen suikers en calorieën waardoor het een zeer gezonde oplossing wordt. Je hebt uiteraard nog steeds de mogelijkheid om gewoon fris drinkwater, zonder toegevoegde smaak, af te nemen.

Live voorstelling
De Hydrofix ONE is niet louter een concept. Hieronder vind je een bondige voorstelling van de volledige oplossing. Heb je interesse in dit innovatief concept, neem dan gerust contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie of een demonstratie.

 

Bron: TV Limburg

Date

29 maart 2023

Tags

Countertop

Informatie

Hydrofix is op een missie om mensen aan te zetten tot het drinken van meer water, overal waar ze samenkomen.

Als jij ook graag deel wilt uitmaken van dit verhaal, twijfel dan niet om ons te contacteren via info@hydrofixdrinks.eu